Badrumsmoduler i betong

Hos Badelement tillverkar vi två olika typer av badrumsmoduler i betong:

  • Badrumsmoduler i betong
  • Staplingsbara badrumsmoduler i betong

Vilken typ du bör välja beror på ditt projekt.

Jämför badrumsmoduler här

Läs i stället om lätta moduler

 

Badrumsmoduler i betong

Badrumsmoduler i betong används i flera olika typer av byggnader, där de lyfts in och placeras på våningsplanet – färdiga att anslutas. Alla våra badrumsmoduler är registrerade i databasen för byggprodukter som kan ingå i hållbara och DGNB-certifierade byggnader.

Se konstruktionsbeskrivning

 

Staplingsbara badrumsmoduler i betong

Som namnet antyder kan modulerna staplas direkt ovanpå varandra så att det inte uppstår några nivåskillnader mellan badrumsmodul och våningsplan. Detta gör att den här typen av badrumsmoduler är utmärkta för renoveringsprojekt, där man normalt tar upp hål ner igenom byggnadens samtliga bjälklag. Staplingsbara moduler kan även användas vid nybyggnation, speciellt vid byggande av flerfamiljshus i trä.

Se konstruktionsbeskrivning

 

Skräddarsydda för ditt projekt

Hos Badelement är det du som bestämmer vilken design badrumsmodulen ska ha – oavsett om du vill ha runda hörn, lutande väggar eller väggar av glas.

Du kan också få sanitet, armaturer, avlopp, belysning, kakel och fogar mm precis som du själv önskar. Och du kan utnyttja kunskapen om trender och inredning av badrumsmoduler som våra erfarna specialister har genom vårt nära samarbete med ett starkt team av erkända och innovativa leverantörer.

Se våra referenser här

 

 

Se profilvideo