Team Badelement

Badelement lägger stor vikt på ett nära och ansvarsfullt samarbete med leverantörerna. Det garanterar ständig hög kvalitet, säker försörjning och extra motivation när kritiska arbetsuppgifter ska lösas – det var bland annat därför som vi 2017 kunde ställa om verksamheten för leverans av badrumsmoduler som kan ingå i hållbart byggande som standard. Våra prefabricerade badrumsmoduler uppfyller som standard alla krav för bl.a. DGNB-, Rise-, SINTEF och BREEAM-certifiering. Tillsammans med Badelement A/S är Team Badelement dessutom sponsorer i olika sammanhang.

 

Duravit erbjuder med sitt sortiment stor flexibilitet och förmåga till marknadsanpassning. Det har gjort det möjligt för oss att bygga in Duravits högklassiga designsanitet i våra badrumsmoduler för såväl ungdomsbostäder som bostäder med bostads- och hyresrätt. Duravits kvalitetsprodukter bidrar till att garantera oss en stark position för marknadsföringen.

Med F. Grohe har vi en av Europas största armaturfabriker i ryggen. F. Grohe har med sitt unika produktutbud med både standard- och designserier gjort det möjligt för Badelement att erbjuda sina kunder kvalitetsprodukter för alla ändamål och till konkurrenskraftiga priser.

unidrain®’s unika design och Badelements strategi för kvalitet och design har hamnat i ett perfekt samspel. Vårt samarbete har skapat en perfekt allians som är till förmån för våra kunder. unidrain®’ anpassar löpande och innovativt produkterna för våra skiftande behov. Det gör samarbetet värdefullt – för oss och våra kunder.

Colour Ceramica har med sin mångåriga erfarenhet som utgångspunkt skapat ett utmärkt samarbete med Badelement. Samarbetet fokuserar på ett brett utbud av kakelplattor med hög kvalitet samt förmågan att leverera för alla typer av byggande som vi levererar badrumsmoduler till. Priserna är ”rätt” och leveranssäkerheten från Colour Ceramica är en helt avgörande faktor för vår produktion.

HTH är ett varumärke som man inte kommer undan i Danmark. Med HTH som samarbetspartner kan vi erbjuda våra kunder den senaste designen och de senaste lösningarna för badrumsskåp – och dessutom till förmånliga och konkurrenskraftiga priser. Med HTH:s toppkvalitet och leveranssäkerhet är detta produkter som vi tryggt kan erbjuda våra kunder.

Genom vårt samarbete med Pressalit Care har vi en partner som är marknadens mest erfarna producent av hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning. Genom Pressalit Cares omfattande program har vi ett bra och genomarbetat sortiment som kan uppfylla alla önskemål som våra kunder har för inredning av badrum i vårdhem och sjukhus.

Marmorline levererar helgjutna kvalitetsbänkskivor för badrum. Bänkskiveprogrammet omfattar flera olika materialtyper som var och en produceras med både klassisk och modern design enligt slutkundens specifika önskemål och krav.

Brødrene Dahl är Danmarks största VVS-grossist med en internationell koncern i ryggen. Det ger oss enorma möjligheter när vi ska erbjuda VVS-komponenter. Genom koncernens inköpsavtal får vi garanterat marknadens bästa priser, hög leveranssäkerhet och ett effektivt distributionssystem.

brødrene kier är en VVS-grossist med stor flexibilitet och inköpserfarenhet. Det ger oss möjlighet att köpa VVS-artiklar till marknadens bästa priser. Här är inget för litet eller för stort. Vi har nära till beslutsfattarna och kan snabbt fatta beslut. Det är en viktig egenskap på vår marknad.

Erichsen & Co. har under många år med säker hand hanterat vår logistik för materialleveranser avseende mer än 30 olika leverantörers månadsleveranser till fabrikerna i Polen. Erichsen & Co. är navet för en komplicerad materialhantering som vår fabrik i Polen är helt beroende av. Ett arbete som vi tryggt har överlåtit till företaget.

Robert Kaczmarek hanterar för Badelement varje år mer än 500 kompletta lastbilstransporter med badrumsmoduler från fabriken i Polen till byggplatser över hela Danmark. Alla transporter är ”just in time”-leveranser och de hanteras av Robert Kaczmarek med den perfektion som vi och våra kunder efterfrågar. Företagets erfarenhet och kapacitet som speditör erbjuder stora möjligheter till flexibla transportlösningar – till förmån för både oss och våra kunder.

Med mer än 125 år som leverantör till måleribranschen och en global närvaro bidrar Flügger med värdefull kunskap och kompetens – både som leverantör av våtrumsfärg och som sparringpartner för att hålla jämna steg med dagens hållbara utveckling med minimal miljöpåverkan.

Lemvigh-Müller är Danmarks största stål- och teknikgrossist. Med sin omfattande lagerhållning och smidiga logistikapparat ger vårt samarbete med Lemvigh-Müller en extra garanti för att Badelement alltid ska kunna uppfylla leveranstider och kvalitetskrav till perfektion – varje gång.

Shark & Co. har med gedigen projektstyrning och kreativitet utfört stora och små marknadsföringsuppdrag för oss. Med ett engagemang som slår det mesta har de överbevisat oss om att vår marknadsföring och kommunikation hanteras professionellt.

 

 

Se profilvideo